PROPER PARTIT

CAMPEONES DE ESPAÑA CADETES (TEMPORADA 2009-2010).

Todo empieza con un sueño. Suéñalo y podrás lograrlo. Las oportunidades no son producto de la casualidad, mas bien son resultado del trabajo.

divendres, 11 de desembre del 2009

Con cariño para Joan Vera

7 comentaris:

montse ha dit...

Joan, ja saps que et desitgem el millor i tens tot el nostre recolzament, després de tants anys i tantes batalles et trobarem moltíssim a faltar.

Un petó molt fort i una abraçada.

Quim,Joaquim,Laia i Montse

jordi ha dit...

Joan, no som amics entrenyables però com a company d'quip has estat molt bona persona i ets dels millors... t'ho dic en present !!!Fins aviat.

Familia Rueda ha dit...

Familia Vera:

Sabemos que no ha sido una decisión fácil de tomar, pero ha sido la decisión de un gran chaval que compartimos. Solo manifestaros que ha sido un orgullo y un placer el haberos conocido, hemos compartido nervios y, sobre todo, buenos momentos.

Que sepais que aquí, en Viladecans, teneís, no solo unos amigos, sino una familia a la que, esperamos, no olvideis.

También esperamos que, de vez en cuando, os dejeis ver para poder echar algun cigarrillo, y que yo, el Paco, pueda seguir reeducando al mosso en los quehaceres domesticos, ya que no he tenido tiempo suficiente.

Lo dicho, besos y abrazos y hasta siempre.

Familia Rueda

tjorge ha dit...

Com diu la cançó la vida està plena de camins. Nosaltres hem tingut la sort de compartir un trosset de la teva vida. Els camins no sempre són fàcils ni clars. I sempre ens trobarem cruïlles que ens faran pendre decisions: renunciar a unes coses i lluitar per unes altres, encara que no ens acabin d'entendre. L'important és prendre una decisió i seguir caminant cercant la felicitat. Potser ens trobem a la següent cruïlla.

Una fortíssima abraçada (ei! te la volem fer en persona)

Família Clarós

Albert ha dit...

Cuidat vera!!

teresa bosch ha dit...

Estimat Joan! Fer-se gran vol dir: prendre decisions i no sempre és fàcil... sabem que la que has pres ara no ha estat gens fàcil.
Però els canvis sempre són per millorar i són positius, cal ser atrevit!
Ens ha agradat molt disfrutar de la teva companyia i per descomptat la de teva família. Esperem seguir tenint notícies teves i comptem amb vosaltres pel partit de futbol pares versus fills (en Toni L. ho té prohibit per prescrició metge) i sopar de final de temporada (així podras matxacar una mica al teu pare)
Una abraçada molt grossa de la família Abadal

joanveraa ha dit...

MOLTES GRACIES, a tothom. Des de els meus pares, companys, els seus familiars,la Tere la delegada,i club en general, per haver-me ajudat en aquesta decisió. No ha estat gens fàcil, però crec que ha estat el millor per a mi.
Vull agrair als meus companys, el fet d'haver-me aguantat durant aquest any i mig, en el que em compartit tantíssimes experiències, en vosaltres, he trobat veritables amics. Agrair als entrenadors, el que m'hagin ensenyat tant sobre l'handbol i m'hagin dedicat el seu temps. Agrair a tothom el suport donat en els bons i mals moments.
Agrair-li al club, el fet d'haver-me donat la oportunitat de jugar en el barça, portar i suar la samarreta, amb tot el que això vol dir.
M'agradaría que vosaltres, també haguéssiu après coses de mi, i us desitjo tota la sort en tot el que us vingui d'ara endavant.
Jo sé que guanyareu tot aquesta temporada, perquè us ho mereixeu, i sou els millors. Mai m'oblidarè de tot això, i sobretot de les persones que hi he trobat, que heu estat el més gran que hi hagut en aquesta etapa de la meva vida.
Salut a tothom, moltes gràcies, una altra vegada, i fins aviaaaaaat!!

PD:

Gràcies Toni, per totes les fotos, i el vídeo!!