PROPER PARTIT

CAMPEONES DE ESPAÑA CADETES (TEMPORADA 2009-2010).

Todo empieza con un sueño. Suéñalo y podrás lograrlo. Las oportunidades no son producto de la casualidad, mas bien son resultado del trabajo.

dijous, 4 de febrer del 2010

Aniversari d'en Pau i disculpes pel retard!!




Primer de tot demano disculpes pel retard, jo esperava rebre la foto d'en Pau, i despres se m'ha anat del cap (em vaig fent vell) pero "nunca es tarde si la dicha es buena", i espero de tot cor que hagis passat un fantastic dia d'aniversari i desde aqui t'envio una abraçada forta, perque segueixis conduint l'equip com tu saps i que sigui un any fantastic, per tu, i per tota la teva familia!!

Moltes felicitats!!!!

6 comentaris:

villories ha dit...

Ei Toni,
no passa res , jo soc la mare i no t'he enviat la foto!!!. A més no diuen que tots el sants tenen capvuitada. Moltes gracies
M. Angels

montse ha dit...

Moltes Felicitats,Pau!!!!!!continua sent així tant com jugador com a persona, que es el més important,no canviïs mai.

Una abraçada dels nois i un petó de les noies.

Quim i familia

fina ha dit...

Ei Pau! això de fer anys et rejuveneix d'allò més!
Felicitats
Jordi, Oriol i Fina

Maite ha dit...

Muchas Felicidades Simpatico !!!!!!!

Paco, Maite y Albert

jordi ha dit...

Que guapo !!! Reiterem el nostre desitg de molta felicitat i molta vida plena d'exits esportius i personals per a tu, Pau. Un petó extenssiu als teus germans i als pares.
Pilar, Antonio i Jordi

teresa bosch ha dit...

Bé, Pau, felicitats!! Sabem que els joves fa dies t'han felicitat, els vells també ho volem fer: així, doncs, endavant amb els 16, gaudeix-los i esperem que quan en tinguis 32 segueixis tenint aquest somriure tant fresc!
Els Abadal